باقلی خورش
مواد لازم
باقلی خشک کشاورزی یا پاچه باکله100 تا 100 گرم
سیر 1بوته
تخم مرغ دوعدد
شوید خشک 3قاشق غذاخوری
نمک وزردجوبه به اندازه
طرز تهیه
ابتدا باقلی را در ظرفی ریخته ویک لیوان اب رویش میریزیم وروی شعله اجاق می گذاریم تا یک جوش بزندتا پوستش براحتی وبعداز سرد شدن گرفته شود یا اینکه یک شب انرا در اب می خیسانیم وپوستش را می گیریم وبعد یک بوته سیر را وباز بستگی به ذایقه دارد من گاهی دوبوته سیر میریزم را نیز پوست گرفته وباقلی وسیررا می شوییم و با روغن تفت میدهیم و بعد زردجوبه را اضافه کرده وشوید را نیز تفت میدهیم ونمک ریخته وبه اندازه دولیوان یا دولیوان نصف اب می ریزیم ومیگذاریم بپزد وقتی که خوب پخته شد در اخر تخم مرغ ها را شکسته یکی را با قاشق تکه تکه در داخل خورش می ریزیم ویکی را هم برای زیبایی درسته می ریزیم وبعداز یک یا دوجوش زدن خورش ما به همین راحتی آماده میشود وخیلی هم خوشمزه است وهمرا ه یک تکه ماهی شور ویا دودی وبه همراه زیتون پرورده ویا سیر داغ نوش جان می کنید
زلیخا صبا