بانوان ماسالی ونان زرین ماشینی
زمانی بود که مردمان خوش نشین ییلاقی وقتی بعد از چند ماه که از ییلاق بری قشلاق می امدند برای فامیل ودوست واشنا یکی دوروز قبل ا ز عزم سفر برای سوعات نان زرین و فتیر درست کرده وبه محض رسیدن به گیلون یک فتیر ویا دو فتیر ویک زرین در بقچه ویا سینی گذاشته به فامیل یا دوست همسایه های دور نزدیک می فرستادند واین یک ره آورد شیرین و یک حسن روابط بسیار عالی وپعام دوستی بود واینکه بیادت بودیم..
وامروزه با پیشرفت زمانه وآمدن تکنولوژی ومدرنیته شدن وسایل کار وراحتی در پخت و پز حتا در ییلاقا ت دیگراز سنگ نان ها که در کیله کا بود یا تنور های نان پزی خبری نیست بلکه از تنور های حلبی روی گاز نان می پزند وبانوان ماسالی هم یک گارگاه زرین پزی برای درست کردن نان زرین در ماسال دایر کرده اند که در ان نان زرین بسیار خوشمزه وتردو لذید درست می کنند که امیداروام در ماسال همانند فومن که به کلوچه فومن شهرت پیدا کرده گارگاه های نان زرین پزی رونق پیدا کند ومانند همه اقلام ماسالی که شهرت دارد نان زرین ماسال هم روز به روز فرا گیر تر شود و جوانان تالش ماسالی در این کار پیش قدم شوند وبدانند که ره اورد خوب وعالی برای مسافران خواهد شد
زلیخا صبا عکس از زلیخا صبا