کوکوتی تی

فرهنگ وادب تالش

کوکوتی تی

فرهنگ وادب تالش

ونجومه تاره (میرزا قاسمی) زلیخا صبا ماسالی تالش

ونجومه تاره

ونجومه تاره یا میرزا قاسمی ماسالی
ونجومه تاره که یک خورش گیلانی ودر همه شهرهای گیلان درست میکنند وبسیار خوشمزه ودرعین حال
ازلحاط دارا بودن مواد لازم عدایی از قبیل پروتین وویتامین میباشد سهل الهصم برای مصرف در سنین مختلف
طرزتهیه ونجمه تاره یا میرزا قاسمی به طریق ساده تر که امکانش درهرجاواینکه رژیمی ترباشد به طریق زیر میباشد 
مواد لازم برای دو نفر
بادمجان دو عدد متوسط..
گوجه فرنگی هشت عدد 
سیر دو بوته
تخم مرغ دو عدد 
نمک زرد جوبه به اندازه کافی
طرز تهیه
برای راحتی کار ابتدا گوجه فرنگی ریز خرد میکنیم وبادمجا ن هارا نیز برای اینکه اجاق گاز کثیف نشود لازم نیست کبابی کنیم
بلکه پستشرا گرفته وحلقه حلقه خرد میکنیم سیر را نیز پوست گرفته رنده ریزمی کنیم و زردجوبه نمک اصافه کرده روی حرارت ملایم میگداریم با اب خودش بخار پزشود
بعدازاین که خوب بخار پزشدبا پشت قاشق خوب هم زده وله میکنیم بعد با کره یا روغن خوب تفتش میدهیم 
سپس دو عدد تخم مرغ را به ان اصافه میکنیم وهم میزنیم وبد از چند لحطه وجاافتادن مواد ونجومه تاره انرا میکشم این غدای ساده وخوشمزه را هم با نون وهم با برنج میشود نوش جان کرد
زلیخا صبا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.