کوکوتی تی

فرهنگ وادب تالش

کوکوتی تی

فرهنگ وادب تالش

ونجومه کباب ماسالی زلیخا صبا ماسال تالش

سیاه ونجومه کباب ماسالی(فسنجان کباب بادمجان)
این خورش که بسیار خوشمزه ودرست کردنش ساده ودر عین حال یک خورش گیاهی سالم میباشد وشاید بعضی از تالش زبانها به طریقی دیگر انرا درست کنند .
مواد لازم بادمجان چهار تا شش عدد
مغز گردو سابیده به زبان قدیم یک سِنگه خال وبه رسم امروزی یک کاسه مونی لیکس،
رب انار دوقاشق غذاخوری، نمک وفلفل وزردجوبه ودارچیین به اندازه طمع دادن غذا ،
طرز تهیه وپخت:
ابتدا بادمجانها که گوشتی وتقریبا بدون دانه انتخاب کرده بعداز شستن پوست گرفته وبه اندازه دوتا سه سانت از سر وته بادمجانها به پایین چهاربرش داده وداخلش را خالی میکنیم
ومغز گردورا که سابیده شده رب انارزده وادویه جات را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم بعد داخل قابلمه را به اندازه پنج سانت چوبهای نازک یاچنگال ویا ازسبد زود پز که پایه دار است گذاشته که بادمجانها به کف قابلمه نخورد ومقداری اب میریزیم وبادمجانهارا برروی این سبد می چینیم ودر قابلمه رامیگذاریم در روی حرارت ملایم قرار میدهیم..
وبعداز تمام شدن اب وپخته شدن بادمجانها با بخار انهارا در یک ماهیتابه خالی کرده وبا قاشق خوب له کرده وبا مقدار کره تفت میدهیم و اماده روی سفره می آوریم ویک خورش خوشمزه با برنج یا نان مصرف میکنیم... نوش جان
نگارنده زلیخا صبا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.