کوکوتی تی

فرهنگ وادب تالش

کوکوتی تی

فرهنگ وادب تالش

قیمه ماسالی زلیخا صبا ماسال تالش

قیمه ماسا لی
یکی از خورش هایی که در گذشته دریکی از روزهای عروسی جزء غذاهای پذیرایی بود
قیمه ماسالی بود.
قیمه ماسالی بسیار خوشمزه بود وبیشتر در عروسی ها سرو میشد .
طرزدرست کردن قیمه ماسالی بدین گونه بود که ابتدا گوشت گوسفند را همراه لپه بدون ایکه تکه تکه کرده باشند می پختند وبعد از اینکه گوشت خوب پخته میشد ان را از قابلمه در آورده خوب ساطوری میکردند وسرخ میکردند وبعد پیاز داغ نیز درست کرده مجدد داخل خورش می رختند ولیمو عمانی وادویه جات ورب گوجه اضافه کرده میگذاشتند رو حرارت ملایم تا خوب جا افتاده وبعد با سیب زمینی خلالی تزیین میکردند
نگارنده زلیخا صبا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.