کوکوتی تی

فرهنگ وادب تالش

کوکوتی تی

فرهنگ وادب تالش

مربای به زلیخا صبا ماسال تالش

طرزدرست کردن مربای به 
مواد لازم ..به
شکر 
هل 
اب لیمو ترش یا اب نارنج
ابتدا به را به هر اندازه که می خواهیم مربا درست کنیم .1 یا 2 کیلو البته کم کم درست کردن هم راحت تراست وهم خوب در می اید به ها را پوست کنده وانرا خلالی درشت یا هرجور که سلیقه ماست خرد می کنیم وبعد انرا آب زده وداخل قابلمه می ریزیم وبه اندازه ی اینکه اب رویش رابپوشاند اب میریزیم ومی گداریم روی حرارت تا بجوش بیاید وبعداز اینکه یک جوش زد شکررا که انهم باید به اندازه مقدار به خردشده حالا اگر یک کیلو است یک کیلو ودوکیلو است دو کیلو شکر استفاده می کنیم در ان می ریزیمرو رویش را دم کنی ویا یکپارچه تمیز می گداریم منکه همین سرپوش را گداشتم ولی برنداشتم و به مدت سه ساعت می گداریم با حرارت ملایم بپزد ودراین مدت حواسمان باشد که مربا را بهم نزنیم تا له نشود در آخرجوش پودر هل یک قاشق چای خوری ویا اگر پودر نداشتیم هفت هشت تا دانه هل را از پوست در اورده داخل مربا می ریزیم ود رجوش اخری یک ته استکان یعنی یک بند انگشت اب لیمو اگر نبود اب نارج در ان می ریزیم و یک مربای خوش رنگ وخوشمزه درست کرده ایم 
زلیخا صبا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.